søndag, mars 1

I dag på Søndagsmarkedet Blå

I dag på Blå (søndagsmarked ved Akerselva i Oslo) fikk jeg prate mat og krydder med mange hyggelige mennesker. Det ble bl.a. mye "chili-prat". Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål (kryddemannen@gmail.com).

Jeg kommer stadig på ting jeg kunne/skulle ha sagt om mine blandinger, og om krydder generelt. Det aller viktigste er imidlertid å huske at alt er nymalt; prøv deg fram og ikke bruk for mye. Det har jeg brent meg på flere ganger. Det aller meste ( i mine krydderblandinger) har vært hele frø/krydder inntil de siste dagene.



Til slutt, dersom du lurer på hva jeg så spiser etter en dag på Blå...

Kyllingfilet skåret opp og stekt i panna med (ca. 1 ts.) cajunkrydder...etterpå vårløk, tørket tomater, litt chili (må ha!), limejuice og fløte...småkokt litt og så servert over penne (pasta) med revet parmesanost.

--KM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar