Når du først har kommet i gang med koriander og pico de gallo kan du også prøve denne salsa-varianten til fisk, reker eller tacos/burritos.
1 moden mango, skrelt og stein fjernet, og så grovhakket
1 liten rødløk
1-2 jalapeno* evt. annen grønn chili (Datteren mener at bare frisk duger…dette gjelder også i pico de gallo, mener hun)
½ slangeagurk, skrelt og hakket
3+ ss frisk koriander, hakket
3 ss lime juice
salt og pepper
Bland alt sammen i en bolle. La den så hvile i kjøleskapet ca. 1 time +/-. Dersom salsa’en er for sterk kan du dempe dette ved å tilsette litt avocado. Etter en oppskrift fra Simply recipes.
*Fjerner du frøene og kjernen fra chili’en fjerner du også en del av ”styrken”.
--KM
fredag, mars 6
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar